Tryk her for at ringe til os

Tandregulering

Er du ked af dine skæve fortænder?

Fortænder kan rettes uden smerter og meget billigere end de traditionelle måder, som indtil for nogle år siden oftest blev brugt.
Tandretning tager 6 – 16 uger alt efter hvor meget der skal rettes.

Tænderne skal være sunde - det vil sige at der ikke må være paradentose eller betændelser omkring tænderne. Implantater kan ikke rettes eller flyttes.

Behandlingen består i, at du får taget aftryk af tænderne. Der fremstilles modeller, som vi analyserer sammen med den tekniker som skal fremstille den eller de bøjler du skal gå med. Skinnen tages af, når man spiser og børster tænder. Den skal helst sidde i munden mindst 20 timer i døgnet.

Skinnen presser stille og roligt dine tænder, indtil den ønskede stilling er nået. 

I starten føles det selvfølgelig uvant at have en skinne i munden, men du vænner dig ret hurtigt til det. Du vil kunne tale lidt anderledes – især i starten.

Du skal komme til flere kontroller, hvor vi retter lidt på bøjlen, så der bliver ved med at være aktivt pres på tænderne.

Når behandlingen er færdig, skal man, for at undgå at tænderne flytter sig tilbage, have en metaltråd på bagsiden af tænderne eller sove med en tynd skinne om natten.

Prisen for denne behandling er oftest mellem 13.000 og 15.000 pr. kæbe, alt efter hvor længe behandlingen varer. Generelt tager det længere tid hvis dine tænder står meget tæt og skævt i forhold til hinanden.